Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Çay mahallesi İğde sokakta uzun zamandır yapılmayan 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı ve merdivenlerinin tamamlanması mahalle sakinlerini memnun etti.
Çay Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür etmek için pankart hazırlayarak tamamlanan istinat duvarına astılar. Mahalle sakinleri hazırlattıkları pankartta; “Mahallemize Yapmış Olduğunuz Hizmet İçin Başkanımız Sayın Mustafa Çöl’e teşekkür ederiz. Mahalle Sakinleri” yazdılar.
Konu hakkında açıklama yapan mahalle sakinleri; “Yıllardır yapımayan istinat duvarımız ve merdivenlerimizi duyarlılık gösteren ve bizzat kendi gelerek inceleyen Başkanımız Mustafa Çöl’e teşekkür ederiz. Evlerimiz tepelik alanda olduğu için zaman zaman burada toprak kayması yaşanıyordu. Başkanımızdan Allah razı olsun bizleri unutmadı. Sorunumuzu en kısa sürede çözdü. Bizde teşekkür etmek için pankart hazırlattık ve istinat duvarına astık. Kendisine bir kez daha teşekkür ederiz” dediler. ÇAY MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÇÖL’E PANKARTLI TEŞEKKÜR