Büyük Birlik Partisi (BBP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar BBP’den Afyonkarahisar Milletvekilliği aday adaylığı açıkladı.

 

Süleyman Çağlar konuyla alakalı;

 

‘’Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden ve Genel Başkanımız Mustafa Destici beyin önderliğinde geleceğe yürüyen Alperenler olarak, her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olduk.

 

Doğru kimden gelirse gelsin yanında,yanlışı da kim yaparsa yapsın karşısında durduk. İnandığımızı yaptık,yapmaya da devam edeceğiz.

 

Dün çözüm sürecinin yanlışlığını dillendirip, karşısında durduysak;

 

Bugün de Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışan iç ve dış mihraklara ,teröristlere ve onların ağababaları olan emperyal ülkelere karşı hem ülke içinde ,hem de sınır dışında etkili mücadele eden devletimizin yanındayız. İktidarı doğru yaptığı bütün ,işlerde hep destekledik,desteklemeye de devam edeceğiz.

 

Allah,yurt içinde ve dışında vatan müdafaası yapan asker,polis ve korucu olmak üzere tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

 

Böylesine kritik bir ortamda ülkemizin bölünmez bütünlüğünün daha da pekişmesi ve dosta düşmana tek yumruk olmuş bir ülke olduğumuzu göstermek adına cumhur ittifakını destekledik ve güçlü bir şekilde yanında durduğumuzu beyan ettik.

 

İşte bu ilkeler ışığında 24 haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimde Büyük Birlik Partisi’nden Afyonkarahisar milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin oylarına talibim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”dedi.