BYLOCK’TAN 1089 MESAJ YOLLAMIŞ

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti

Örgüte müzahir Çay Şelale Erkek Öğrenci Yurdu müdürü olan tutuklu sanık Onur Gökhan Bozkurt, örgütün gizli haberleşme programı olan ByLock’u kullanmadığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise, ByLock analiz raporunu sanığın yüzüne okudu

 

Tutuklu olarak yargılanan Onur Gökhan Bozkurt, dün savunmasını yaptı. Örgüte müzahir Çay Şelale Erkek Öğrenci yurdu müdürlüğü yapan tutuklu sanık Onur Gökhan Bozkurt, telefonunda çıkan ve örgütün gizli haberleşme programı olan eagle ile ByLock kullanmadığını iddia etti. Mahkeme Başkanı ise Onur Gökhan Bozkurt’un telefonunda ByLock mesajlaşmalarını tek tek açıkladı. Bozkurt’un 504 mesaj aldığı, 1089 mesaj gönderdiği, 2 bin 46 tanede mail aldığı belirlendi.Bozkurt bu iddiaları kabul etmedi.

Örgütün kitaplarını okudum Şuhut’ta üniversite eğitimi aldığını ve daha sonra çalışmaya başladığını söyleyen tutuklu sanık Onur Gökhan Bozkurt, “Ben önce Şuhut’taçalıştım. Daha sonra Çay ilçesine gelerek yurt müdürü oldum. Ben kesinlikle terör örgütü üyesi değilim. Ben Eagle ve ByLock  kullanmadım. Hiçbir şekilde ByLock yazışması yapmadım. Örgütün kitaplarını okudum, bunlar suç değildi. 16 aydır tutukluyum ve tahliyemi istiyorum” dedi.

Tutuklu sanık Onur Gökhan Bozkurt, Mahkeme heyetine yönelik sorular yöneltince, Mahkeme Başkanı, “Bana soru yöneltme” diye sanığı uyardı. ByLock’u Bozkurt yükledi Tutuklu sanık Onur Gökhan Bozkurt ile ilgili tanık olarak dinlenen tutuklu Ahmet Şahin ise herşeyi itiraf etti.

Tutuklu tanık Ahmet Şahin, “Bana ByLock programını Onur Gökhan Bozkurt yükledi. Kendisi ile yurt konusunda yazışmalar yaptık” dedi. Bu iddiaları kabul etmeyen Onur Gökhan Bozkurt ise, “Ahmet Şahin benim mahiyetimde çalışan bir kişidir. Ona ByLock programını ben yüklemedim. Ben kendisi işini iyi yapmadığım için bazen fırçalardım. Kendisi bana şu anda iftira atıyor” dedi. Mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteledi

>>>>> ODAK GAZETESİ