CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü hakkında konuşan Köksal, "Adalet mülkün temeli, günümüzün ise birinci gereğidir" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı'nı halkın arasında kutladı. Emirdağ'dan Dazkırı'ya, İhsaniye'den Çay'a, Sultandağı'ndan Hocalar'a adım atmadık yer bırakmayan Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Bayramlaşma Programı'na da katıldı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

"Biz büyük bir aileyiz" diyen Milletvekili Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin mağdurdan ve mazlumdan yana olduğunu, halkın taleplerini gündeme taşıdığını söyledi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü hakkında da konuşan Köksal, "Milletvekilimiz Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasından sonra Adalet Yürüyüşü'ne başladık. Bu yürüyüşümüz çok ses getirdi, ses getirmeye de devam ediyor. Çünkü biz halkın vicdanıyız" dedi.

ADALETLE YÖNETEMEYEN HÜSRANA UĞRAR

Köksal, şöyle devam etti:

"Adalet mülkün temelidir. Günümüzün birinci gereğidir. Ülkesini adaletle yönetmeyen her hükümetin sonu hüsrandır. Tarih boyunca bunu görebilirsiniz. Türkiye'de biz hukuk düzenimiz hakkında birçok uyarılarda bulunduk. Bu uyarılarımızda hukukun partilerin hükmü altına alınmaması gerektiğini söylemiştik. Geldiğimiz noktada AKP İl Başkanları, İlçe Başkanları tarafından yargı yönlendirilmektedir. Bazı Savcılar, AKP'den gelecek işaretlere göre iddianame hazırlamakta, bazıları ise ne yazık ki AKP'nin gönlüne göre kararlar vermektedir."

VİCDANINIZ ELVERİYOR MU?

Öte yandan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İscehisar ilçe örgütü ile bayramlaştıktan sonra Alanyurt Köyü'ne gitti. Köksal, "Meclis'te Alanyurt'un su sıkıntısını defalarca söylememize rağmen bu konuda kılını kıpırdatmayanlar! Mübarek Ramazan Bayramı'nda insanların susuz kalmasına vicdanınız nasıl elveriyor?" diye sordu.