Ahmet Kahveci'nin Türkçülük Günü mesajı Ahmet Kahveci'nin Türkçülük Günü mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Meclis grup başkanı Bülent Eser’in sosyal medya hesabından, Başkan Burcu Köksal'ı eleştirdi.

ESER ŞUNLARI YAZDI:

"-Benim anlamadığım...
      Hem Belediyenin çok borcu var diyeceksin hem de %80 i tamamlanmış, İl özel İdaresi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Zafer Kalkınma Ajansı ortaklığı ile aslına uygun şekilde restorasyonu yapılan ve  bu kurumlar tarafından finanse edilen Zafer Müzesi'nin restorasyonunu Afyonkarahisar Belediyesi bütçesiyle yapmayı talep edeceksin.


      Hem Belediye Makam Odasında böcek, gizli kamera var deyip bir sürü para harcayıp özel bir şirkete tarama yaptıracaksın hem de Yüntaş binasındaki makam odasında da acaba böcek ,gizli kamera olabilir mi diye şüphelenmeden, tarama yaptırmadan rahatça kullanacaksın.


      Bence bunlarla gündemi meşgul etmek yerine; ilk önce  yapılması gereken dar gelirli ailelere vadedilen aylık 5000 TL'lik Zafer Kart'ın ve emeklilere vadedilen indirim ve desteklerin bir an önce gerçekleştirilmesi, yapılmaması gereken de belediye çalışanlarına söz verildiği gibi mobbing uygulanmaması.


 -Benim anladığım... 
     Bu dönem Burcu Köksal Başkanlığında belediyenin en başarılı birimi Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu olacak gibi görünüyor...