Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde yaz mevsiminin gelmesi ile yürütülen sıcak asfalt çalışmasının tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin Belediyesinin çalışmalarında yol konusunun ilk sırada geldiğini kaydederek, “Yıllardır yapılmayışı nedeniyle vatandaşımızın yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmakta kararlıyız. Bu kapsamda sezon öncesi yaptığımız hazırlıklar sonucunda hiçbir sıkıntı çekmeden çalışmalarımızı yürütmekteyiz” dedi.
Sezon öncesi yapılan malzeme alımları nedeniyle maliyetin düşürüldüğünün altını çizen Başkan Kayacan, “İyi planlama ve kontrollü harcama ile Bolvadin’in kullanılamayacak kadar bozulmuş olan
yollarında vatandaşımızın da takdir ettiği bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalara esas olmak üzere hem asfalt şantiyemizi yeniden modernize ettik, hem de araç parkımızı yeni makinelerle takviye ettik. Bu yıl Bolvadin tarihinde ilk kez bu kadar kapsamlı bir asfalt çalışmasını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.