Bolvadin Termal Spor, Çeşme Belediye Spor ile karşı karşıya geldiği mücadelede 2-1'lik skorla galip gelerek 3. Lig'e yükselme hedefinde önemli bir adım attı.

Bolvadin Termal Spor, ligin son haftasında deplasmanda Yunus Emre Belediyespor ile, grup lideri Tire 2021 FK ise deplasmanda Tepecikspor'la karşılaşacak.

Afyonlu hakemler final maçlarında göz doldurdu Afyonlu hakemler final maçlarında göz doldurdu

Bu maçlarda Bolvadin'in son maçını mutlak kazanması, rakibi Tire'nin ise puan kaybetmesi gerekiyor. 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Afyonkarahisar’ı temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor, dün İzmir temsilcisi Çeşme Belediyespor ile Bolvadin İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldiği maçı 2-1’lik skorla geçerek 3 puanın sahibi oldu. Bolvadinspor, bu maçı da kazanarak ligdeki yenilmezlik serisini 12 maça çıkartarak puanını 58’e yükseltti

Maçın ardından Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, takımın performansından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Aynacı, "Bolvadin Termal Spor'un elde ettiği bu galibiyet, kulübümüzü 3. Lig'e taşıma yolunda önemli bir ilerleme sağladı. Takımımıza tam destek veriyoruz ve bu başarıların devamını diliyoruz. Bolvadin Termal Spor'a tebrikler" dedi.

Bolvadin Termal Spor'un Çeşme Belediye Spor karşısındaki galibiyeti, Bolvadin ilçesi ve taraftarlarını sevince boğdu. Maç boyunca gösterdikleri üstün performansla rakiplerini mağlup eden Bolvadin Termal Spor, ligdeki üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı.