Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Cantürk Kayahan ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.  

  İki yıllık Başkanlık dönemini değerlendiren Dr. Kayahan, görev süresi boyunca ilçede güzel hizmetlere imza attıklarını ifade etti. Özellikle Bolvadin Kaymak ve Eber Gölü Festivalin kurumsal bir konsepte dönüştürülmesi adına önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini dile getiren Dr. Kayahan, “Ramazan ayı etkinlikleri, haydi çocuklar namaza programı, şehitleri anma günü etkinlikleri, çocuklar için programlar, üniversiteyi kazanan öğrencilere akademik danışmanlık hizmetleri verdik. Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirlikleri, engelli park yerlerinin oluşturulması, geçmişten bugüne gazete, dergi ve kitap arşivlerinin kayıt altına alınması, küfre hayır programı, ağızlar kirlenmesin programı ve çalışma meclislerinin yönergelerinin hazırlanması ve çalışma gruplarının aktivite edilmesi

  gibi konularda çalışmalar yaptık dedi".

  Bir Restoran' da düzenlenen istişare toplantısına İlçede yayın yapan Gazete sahipleri yanı sıra Bolvadin Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Yunus Pektaş ve Genel Sekreter Akif Çakırer katıldı.