Türkiye Spor toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Afyonkarahisar'ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Afjet Afyonspor'un 22. hafta mücadelesinde 12 Şubat Pazar günü saat 13:30'da Afyon Yenişehir stadyumunda karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçına gitmek isteyen Bolvadinli taraftarların gidiş dönüş otobüs ve bilet ihtiyaçları Bolvadin Belediyesi tarafından karşılanacak.

 

KAYACAN: "ŞAMPİYONLUK YOLUNDA 15 BİN TARAFTAR KAMPANYASINA DESTEK OLACAĞIZ"

Şampiyonluk yolunda lig ikincisi Darıca Gençlerbirliği ile yapılacak mücadelenin son derece önemli olduğunun altını çizen Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, "Afyon'un futboldaki gururu Afjet Afyonsprumuz bu maçı kazandığı takdirde inşallah en yakın rakibine 7 puan fark atarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacak. Bu nedenle bu hafta evimizde yani Afyon Yenişehir Stadında oynanacak bu maç çok önemli görüyoruz. Bu nedenle kulübümüzün yapmış olduğu "Şampiyonluk Yolunda 15.000 Taraftar Yeni Şehir Stadında" kampanyasına destek olmak için, bu hafta sonu pazar günü bu maça gitmek isteyen tüm taraftarlarımıza ücretsiz bilet desteği ve gidiş dönüş için otobüs imkanı sağlayacağız. Kendi araçları için gitmek isteyenler olursa bile Bolvadin'de onlara giriş biletlerini tedarik ederek orada bilet kuyruğuna dahi girmelerine gerek duymadan maça ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Bu vesile ile hem Afyonkarahisar Belediyemizin ve Devletimizin çabaları ile Afyonkarahisar'a kazandırılan spor kompleksimizin hemşehrilerimiz tarafından ziyaret edilmesini, hemde ilimizin gururu futbol takımıza ilçemiz olarak desteğimizi göstermek istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanırız ve hemşehrilerimizle birlikte daha üst liglerde takımızın maçlarını hep birlikte izlemek hepimize nasip olur" dedi.

 

Maçı izlemek için bilet ve otobüs desteği isteyen taraftarların 0272 6125234 nolu belediye telefonundan belediyeye talepte bulunabilecekleri kaydedildi.