32. Kaymak ve Eber Gölü Festivali, 24-25 Ağustos’ta dolu dolu bir programla gerçekleşecek.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

32. Kaymak ve Eber Gölü Festivali, 24-25 Ağustos’ta dolu dolu bir programla gerçekleşecek.

 

Festival, 24 Ağustos tarihinde, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bolvadin Ticaret Borsası’nın destek verdiği “ Alışveriş Günleri “ ile başlayacak ve 24 ve 25 Ağustos tarihlerinde iki boyunca sürecek. İstasyon Caddesi ve Çarşı Meydanı’nın trafiğe kapanacağı bu iki günde esnaflarımızın özel ürünleri ve indirimleri sayesinde, Bolvadin Çifte Bayram yaşayacak. Lokasyon dışında kalan esnaflarımız için de Çarşı Meydanı’na standlar kurulacak. 



 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Konseri’yle açılışı yapılacak Alışveriş Günleri, gün boyu sürecek etkinliklerle devam edecek. Sokak müzisyenleri, halk oyunları ve animasyon gösterileri iki gün boyunca Alışveriş Günleri’ne renk katacak...

 

İlk gün etkinlikleri kapsamında “Şehitler Caddesi” açılışı da gerçekleşecek. Gezi otobüsü ve Mehteran eşliğinde kortej yapılacak ve sonrasında Horan Parkı gezilecek. Cadde, birçok animasyon gösterisi ve etkinliklerle tam bir şenlik alanına dönüşecek.

 

Birinci günün akşamında, Festival’in klasikleşen mekanında yani Horan Parkı Amfi Tiyatro’da Hüseyin KAĞIT, Bolvadinlilerle buluşacak. Birbirinden hareketli şarkılarıyla eğlence doruğa çıkacak.

 

Festivalin ikinci gününde de Alışveriş Günleri devam ederken, öğleden sonra 14’te, “Siyah Pantolon” hikayesiyle herkesi ağlatan, Eğitimci-Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, “Aile İçi İletişim” konusunda seminer verecek.

 

Saat 18’den itibaren ise Horan Parkı Amfi Tiyatro’da dopdolu bir gece yaşayacak Bolvadinliler… Elbette çocuklarımızı unutmadık. Sevilen çizgi film kahramanları, Hayri, Kamil, Akın ve Mert, yani Rafadan Tayfa sahne şovlarıyla bir gösteri yapacak.

 

Hemen ardından sahneye Grup MECAZ çıkacak. Birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini Bolvadinliler için seslendirecek olan Grup MECAZ, eğlencenin de fitilini ateşlemiş olacak. Grup MECAZ’ın hemen sonrasında ise Turgay BAŞYAYLA sahne alacak ve kalabalık sahne ekibi ve halk danslarıyla Bolvadinlilere unutulmaz bir Ağustos akşamı yaşatacak. 

 

Kısacası, yaşamın bütün renkleri bu festivalde olacak… 

 

Haydi Bolvadin, festivale bekliyoruz...