Bodrum denilince çoğu kişinin aklına ilçenin merkezi gelse de aslında Bodrum’un köyleri de en az merkezi kadar hatta kimilerine göre çok daha güzelleri. Bodrum2un çevresinde çok sayıda birbirinden güzel köy var ve bunların kimi son yıllarda ülkemizin en popüler tatil yerleri arasında ilk sıralara kurulmuş durumdalar. Türkbükü Bodrum’un tartışmasız olarak en popüler noktalarından biri ve başta ünlüler olmak üzere her yıl binlerce insan doğasıyla, deniziyle büyüleyen bu harika tatil merkezine akın ediyor. Türkbükü ’nüyse Bodrum’un diğer gözde tatil merkezi köyü Gündoğan izliyor. Türkbükü eğlenceli ortamı ile dikkat çekerken Gündoğan ise huzurlu tatil arayanların uğrak adresi konumunda. Yani Bodrum’da eğlenceli tatil arayanların da huzurlu tatil arayanların da tam istedikleri tatili yaşayabilecekleri sayısız lokasyon var aslında ve Türkbükü ile Gündoğan bunlardan sadece ikisi.

 

Huzurun Bodrum hali Gündoğan

 

Şehir hayatı çok hızlı akıyor ve hem özel yaşantımızdaki uğraşlarımız hem de iş yaşamı hepimizi çok yoruyor. Bu nedenle çoğumuz tatil denilince tercihimizi huzurlu yerlerden yana kullanmaya yöneliyoruz ve Gündoğan da işte tam böyle bir tatil destinasyonu. Bodrum’un Turgutreis beldesinde bulunan Gündoğan Bodrum merkzden yaklaşık olarak yarım saat uzaklıkta ve yaz aylarında merkezden sürekli dolmuşla ulaşım var. Gündoğan huzurlu, sakin atmosferi, güzelliği dillere destan sahili, el değmemişçesine korunmuş doğası ile sakin tatil konseptinin adeta çizilmiş bir resmi gibi.

Gündoğan otelleri farklı bütçelere ve ihtiyaçlara uygun seçenekler sunmalarıyla burada tatil yapmak isteyenlerin bu hayallerini gerçekleştirmelerini son derece kolay bir hale getiriyor. Beldede kafanıza, hayalinizdeki tatil konseptine tam anlamıyla uyan bir otel bulmanız gayet kolay zira burada çok sayıda otel var. Ancak sakın tatil için yola çıkmadan önce Gündoğan’da kalacağınız oteli seçip yer ayırtmayı unutmayın zira eğer yer ayırtmazsanız özellikle de yaz aylarında yer bulamama gibi ciddi bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

 

Deniz ve eğlencenin buluşma noktası Türkbükü

 

Türkbükü Bodrum merkezden 24 kilometre uzaklıkta yer alıyor ve araçla ortalama olarak 35 dakikada gidilebiliyor. Türkbükü özellikle beach club konseptli mekânları, lüks tatil için tercih edilen otelleri ile ön plana çıkıyor. Beldenin sahili tek kelimeyle muhteşem ve bu sahilde çok sayıda beach bulunuyor. Eğer televizyonlarda gördüğünüz deniz kenarı partilerine katılıp denizle eğlencenin tadını aynı anda çıkaran şanslı insanlar arasındaki yerinizi almayı hayal ediyorsanız Türkbükü kesinlikle tam aradığınız tatil destinasyonu. Doğası da gayet iyi korunmuş olan Türkbükü’ nde tatil adına isteyebileceğiniz her şey bulunsa da canınız isterse otelinizden çıkıp yarım saatte Bodrum merkeze de inebilir ve buranın da tadını çıkartabilirsiniz.

Türkbükü otelleri denilince herkesin aklına ultra lüks oteller gelse de belde de daha hesaplı bir tatil yapabileceğiniz alternatifler de var. Yani televizyonlardaki görüntüler sizi korkutmasın, Bodrum2un en popüler yeri olan Türkbükü’nde siz de bütçenize uygun bir konaklama seçeneği bulabilir ve harika bir tatil deneyimi yaşayarak tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

 

Nerede kalabilirsiniz?

Royal Asarlık Beach Bodrum’un en ünlü ve sevilen otellerinden biri. Kendine ait plajıyla, manzaralı odalarıyla, havuzuyla ve her yere çok yakın oluşuyla bizce şayet Bodrum’da tatil yapmayı planlıyorsanız bu oteli gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

 

Kısacası Bodrum tüm güzellikleri, eğlencesi, kendine özgü havası, gezilip görülecek sayısız yeri, tadılacak nefis lezzetleri, yaşanacak unutulmaz anları ile sizi bekliyor. Eğer hala Bodrum’u görmediyseniz bu yaz tatilinizi Bodrum’da yapın ve bugüne dek neler kaçırdığınızı görün.