Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin Beşiktaş’tan onaylı olarak açtığı Afyon Beşiktaş Basketbol Okulu sonrasında yine Beşiktaş’tan onaylı olarak Afyon Beşiktaş Futbol Okulu çalışmaları tamamlandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Futbol Okulu ile ilgili antrenörlerle anlaşma yapan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer kayıtların başladığını aktardı

Afyonkarahisar’da Spor Okulları ile gündeme gelen Afyon Beşiktaşlılar Derneği kısa süre önce açtığı Afyon Beşiktaş Basketbol Okulu’na futbol okulunu da ekledi. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer’in Beşiktaş’tan aldığı onay sonrasında açılan Afyon Beşiktaş Basketbol Okulu hummalı bir çalışma içinde antrenmanlarına devam ediyor. Yine Beşiktaş’tan onaylı olarak çalışmaları tamamlanan Afyon Beşiktaş Futbol Okulu için Beden Eğitimi Öğretmeleri Tonguç Gedik ve Ceylan Sağlam ile anlaşma yapıldı. Afyon Beşiktaş Spor Okulları Genel Menajeri olarak da Muhammed Doğan’la anlaşan Başkan Beşer futbol okulu için de kayıtların başladığına dikkat çekti. 6-15 yaş grubu çocukların yer alacağı Afyon Beşiktaş Futbol Okulu hakkında bilgi veren Başkan Beşer, “Afyonkarahisar’da Basketbol Okulumuzla hizmete başlamıştık. Basketbol Okulumuzu kurarken Futbol Okulu’nu da kuracağımızı söylemiştik. Basketbol Okulumuz başarılı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Şimdi ise Futbol Okulumuzu hayata geçirdik. Afyonkarahisar’a gelerek incelemelerde bulanan Beşiktaş Futbol Okulları Koordinatörü ve Teknik Direktör Ufuk Pak’ın olumlu görüşleri sonrasında onayımızı aldık. Antrenörlerimiz Ceylan Sağlam ve Tonguç Gedik’le Futbol Okulumuz için anlaşma sağladık. Okulumuzda Tonguç hoca ve Ceylan hocamız çocuklarımızla ilgilenecek. İnşallah amacımız Beşiktaş’a ve Afyonkarahisar takımlarına futbolcu yetiştirmek olacak. Ayrıca Muhammed Doğan hocamızla da Afyon Beşiktaş Spor Okulları olarak Genel Menajerlik anlaşması yaptık. Kendisi hem Futbol hem de Basketbol Okullarımızdan sorumlu olacak” dedi.

 

“FUTBOL OKULUNA KAYITLARIMIZ BAŞLADI” 

 

Afyon Beşiktaş Futbol Okulu’na kayıtların başladığını aktaran Başkan Beşer, “Çalışmalarına başlayacak olan Afyon Beşiktaş Futbol Okulumuz için kayıtlarımız başladı. İnşallah yapılacak kayıtlar sonrasında öğrencilerimizle antrenmanlarımızı gerçekleştireceğiz. Hocalarımıza güvenimiz tam, öğrencilerimizi ellerinden gelen gayreti göstererek ilgileneceklerinden şüphemiz yok” ifadesine yer verdi.

 

“KATKIMIZ OLACAKTIR” 

 

Afyon Beşiktaş Spor Okulları Genel Menajeri olarak anlaşma sağlanan Muhammed Doğan, “Yaptığımız anlaşma hayırlı olsun. İnşallah hem basketbola hem de futbolla ilgileneceğim. Basketbol Antrenörümüz Feza Karahan yardımcıları, Tonguç hocamız ve Ceylan hocamız zaten daha birlikte çalıştığım kişiler. Bundan sonra da birlikte keyifli bir çalışma dönemi bizi bekliyor. Elimizden gelen gayreti göstererek çalışacağımıza inanıyorum. Yapacağımız çalışmalara bizim de katkımız olacaktır” diye konuştu.