BİLGİSAYAR-TELEVİZYON KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

 

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın talimatıyla Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 'eğitime destek' amacıyla başlatılan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

 

                Başkan Çoban, Kazım Özer İlkokulu, Kocatepe İlkokulu, Kocatepe Anadolu Lisesi, Kocatepe Ortaokulu, Emir Murat Özdilek Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret ederek son sistem dizüstü bilgisayar ve televizyonlarını hediye etti.

 

Kampanya çerçevesinde hediye edilen bilgisayar ve televizyonların okullara hayırlı olmasını ve eğitimde kaliteyi arttırmasını dileyen Başkan Burhanettin Çoban, kendilerinin sadece öğrencilerin eğitimlerine destek olduğunu, eğitimde asıl fedakarlığı; okul yöneticileri ve öğretmenlerin yaptığını belirterek her birini ayrı ayrı tebrik etti.

 

                Okul idarecileri ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaret ettiği okullara eğitime katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Okul idarecileri ise Başkan Burhanettin Çoban’ın okullarına sadece teknolojik anlamda değil, okulların ihtiyaçları konusunda eğitime tüm yönleriyle destek olduğunu söyleyerek kendisine şükranlarını sundu. Ziyaretleri sırasında öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Çoban, onlara çeşitli nasihatlerde bulunarak başarılar diledi.

 

         Kampanya çerçevesinde hediye edilen bilgisayar ve televizyonların okullara hayırlı olmasını ve eğitimde kaliteyi arttırmasını temenni eden Başkan Burhanettin Çoban, öğrencilerimizi gelecek kuşakları inşa edecek birer birey olarak gördüklerini aktararak ufku geniş, bilinçli ve geleceğe etki bırakacak nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

 

        Ülkemizde eğitimli insanlar sayesinde yüksek teknoloji ürünleri üretme imkânına kavuşulabileceğini aktaran Başkan Çoban,  öğrencilere şöyle seslendi “başta ülkemizin ve mazlum ülkelerin geleceği sizlersiniz. Çünkü bu ülkenin tarihten gelen bir misyonu var. Bizler sadece ait olduğumuz topraklardan değil, dünyada açlık-susuzluk çeken ve zulüm gören mazlum insanlardan da sorumluyuz” diye konuştu.