Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, BİK Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan ile BİK Proje Birim Koordinatörü Cenk Koray Doğan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

BASININ ÖNEMİNİ 15 TEMMUZ’DA BİR KEZ DAHA GÖRDÜK

Ziyarette konuşan BİK Genel Müdürü Yakup Karaca, Serteser’i yeniden ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi dolayısıyla kutladı. Gazetecilerin kamu adına görev yaptığını kaydeden Karaca, “Basın İlan Kurumu olarak çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Gazetecilerimizin ve gazetelerimizin önemli bir görevi var. Gazeteciliğin bir kamu mesleği olduğu söylenir, bunda da gerçek payı vardır. 15 Temmuz’da kamuoyunun bilgilendirilmesinin önemini bir kez daha gördük” dedi.

SERTESER HEDİYE TAKDİM ETTİ

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Serteser, Megabirlik Medya’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu hatırlatarak gazetecilik alanındaki gelişmeleri takip ettiğini belirtti. Ziyaretin ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, BİK Genel Müdürü Yakup Karaca’ya hediye takdim etti. BİK Genel Müdürü Yakup Karaca da Basın İlan Kurumu’nun yayınlarını Serteser’e armağan etti.