Sezonun Beşiktaş adına başarılı bir şekilde başlamasına Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği olarak sevindiklerini belirten Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkan İhsan Beşer, Galatasaray maçında Beşiktaş’a başarılar diledi

4 maçta 10 puan kazanan Beşiktaş’ın sezona başarılı başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirten Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Vodafone Arena’da oynanacak olan ilk derbi maçında Beşiktaş’ın kazanmasını beklediğini belirtti. Başkan Beşer, “Beşiktaşımız oynadığı 4 maçta bir beraberlik ve 3 galibiyetle toplamda 10 puan toplayarak ligde ikinci sırada yer aldı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde de Benfica ile oynadığı maçta da aldığı beraberlikle bizleri ziyadesiyle memnun etti. Deplasmanda oynanan maçta güçlü rakipten bir puan almanın heyecanını taşıyoruz. İnşallah Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev ile oynayacağı maçı kazanarak gruplarda emin adım atmış olur” dedi.

“GALATASARAY MAÇINDA DA GALİBİYET BEKLİYORUZ”

Beşiktaş’ın Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılmasını bileceğine dikkat çeken Başkan Beşer, “Bizler taraftar olarak Beşiktaşımızın Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılmasını bileceğine eminiz. İnşallah takımımız hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak ve bizleri gururlandıracaktır. Takımımıza Galatasaray maçında da başarılar dileriz. Bilinsin ki bizler Beşiktaşlılar olarak her zaman takımımızın yanındayız. Önemli olan başarı değil Beşiktaşlılıktır” şeklinde konuştu.

“ÇEŞMEMİMİZİN AÇILIŞINA DA AZ KALDI”

Afyonkarahisar’da merkezi bir yerde çeşme yapılacağını belirten Başkan Beşer, “Daha önce de yaptığımız açıklamalarda Beşiktaş Çeşmesi için girişimlerimiz tamamlandı. Şimdi ise Çeşmemizin açılışı için gün sayıyoruz. İnşallah yakın zamanda Çeşmemizi açarak Beşiktaşlı kardeşlerimize ve Afyonkarahisar halkına yeni bir buluşma noktası belirleyeceğiz” ifadesine yer verdi.

BEŞİKTAŞLILAR İÇİN İLÇE ZİYARETLERİ BAŞLIYOR

Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği olarak ilçe ziyaretlerine başlayacaklarını belirten Başkan İhsan Beşer, “İlk olarak Sandıklı İlçemizden başlamak üzere tüm ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Tüm Beşiktaşlı kardeşlerimizle bir araya gelerek birlikteliğimizi büyüteceğiz” diye konuştu.