BEŞER’DEN TELEK’E ZİYARET

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Gururu Münevvere Yılmaz, Trisome Games'de Zirveye KoştuAfyonkarahisar'ın Gururu Münevvere Yılmaz, Trisome Games'de Zirveye Koştu

 

Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi Ve Tüp Bebek Merkezi Sahibi ve sıkı bir Beşiktaşlı ola Mehmet Telek’i, Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer ziyarette bulundu

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi Ve Tüp Bebek Merkezi Sahibi Mehmet Telek’i ziyaret etti. Beşer, ziyarette sıkı bir Beşiktaşlı olan Telek’e Afyonkarahisar’da Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Geçen yapılan etkilikler hakkında Telek’e bilgi veren Başkan Beşer, şampiyonluk kutlaması, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Afyonkarahisar’a geldiğini aktardı. Afyonkarahisar’da kurulan Beşiktaş Afyon Basketbol Akademisi hakkında da bilgi veren Başkan veren ilerleyen haftalarda futbol alt yapı takımının da kurulacağını, girişimlerin tamamlanma aşamasında olduğunu aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Telek, kendisinin de sıkı bir Beşiktaşlı olduğunu ve dernek faaliyetlerini beğendiğini ve desteklediklerini belirtti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sonrasında Telek ve Beşer Beşiktaş’ın renklerini taşıyan topla fotoğraf çektirdi.