Belediye Başkanı Burhanettin Çoban dönemiyle birlikte adeta ‘Yayınevi’gibi hizmet veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, iki dev eseri daha kültür hayatına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

BELEDİYEDEN İKİ DEV ESER DAHA

       Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kültürel yayınlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.Prof. Dr. Mustafa Güler ve Öğretmen Lokman Derya  Solmaz tarafından kaleme alınan Afyonkarahisar Mevlevihanesi Postnişinliğinde bulunan, Mevlevilik tarihi açısından önemli özelliklere sahip şahsiyetlerdenAfyonkarahisar Mevlevihanesi Şeyhi Ali Celaleddin Çelebi ve o döneme ait Afyonkarahisar Mevlevihanesini anlatan eser ile Afyonkarahisar sevgisiyle yoğrulan hemşehrimiz; Araştırmacı, Yazar, Folklorcu, Seyyah ve Halk Kültürü Araştırmaları Kurumu Genel Başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu’nun hayat hikâyesi “İşte Hayatım” isimli eserin tanıtımı yapılacak.

       Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde Kültür ve Sanat Evi’nde 21 Aralık Perşembe günü saat 11:00’de düzenlenecek kitap tanıtımına tüm halkımız davetlidir.