Belçika’nın başkenti Brüksel’e bağlı bir ilçe olan Schaerbeek’in Belediye Başkan Yardımcıları Sait Köse ve Sadık Köksal, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nurgül Uyar ile Belçika Türk Dernekleri Birliği’nden Hatice Karakaya da hazır bulundu.

 

TÜRKİYE İLE BAĞLAR KOPMADI

 

Belçika’daki Türk kökenli siyasetçilerin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini belirten Sait Köse, Türkiye ile de bağlarını koparmadıklarını kaydetti. Köse ve beraberindeki heyet, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i üst üste üçüncü kez bu göreve seçilmesi dolayısıyla kutladı.

 

BAŞARIYLA TEMSİL EDİYORSUNUZ

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serteser, Emirdağ’dan Belçika’ya giden Türk vatandaşlarının uyum sağladıklarını, önemli kademelere geldiğine dikkat çekerek “Belçika’da ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ediyorsunuz” dedi.