Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan'ın Afyonkarahisar milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu İle İlgili Basın Açıklamasında Bulundu.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sayın bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun yanında ve tam destekçisi olacağımızın tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

 

 

Afyonkarahisar'ımıza olduğu kadar bölgemize ve ülkemize sağladığı katkıların her zaman göz önünde olduğu bilinciyle, yeni hükümet sisteminde sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz adına koymuş olduğu 2023 kalkınma hedefleri içerisinde sayın bakanımıza vereceği en önemli görevin, kendisini Türkiye'ye kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi olduğundan hareketle İstanbulu her zaman en ön planda tuttuğu ve "kalkınmış bir İstanbul'un kalkınmış bir Türkiye" ile eş değerde olduğu düşüncesiyle sayın bakanımızı bu çok önemli görevde değerlendireceğine ve bu vesile ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hükümetin ve cumhurbaşkanımızın başarılarına daha fazla katkı vereceğine yürekten inanıyoruz.

 

 

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği olarak her ne kadar İstanbul'da yaşayan değerli Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin seslerine kulak vererek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için desteğimizi kamuoyuna deklare ediyorsak da, değerli bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun bir taraftan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümete yakın olması, bir diğer taraftan da Afyonkarahisarımız'dan ve başkentteki hemşehrilerimizden uzaklaşmamaları adına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na da çok yakışacağına olan inancımızı kamuoyuyla paylaşırız.

 

 

Sayın bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na ilimize, bölgemize ve ülkemize bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri için çok teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.