ESOB Başkanı Konak ve İscehisar Esnaf Odası Başkanı Sav, Türkiye’nin ilk anti bakteriyel oteli İscetaş’ı ziyaret etti

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

İscehisar Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından hizmete açılan İscetaş Otel ve dinlenme tesisleri büyük ilgi görüyor.

İscehisar yakınlarında kurulan İscetaş otel ve dinlenme tesislerinin bölgenin ihtiyacını karşılayacağını belirten Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ümit Azgın, “Örnek bir tesis yapmaya çalıştık. Amacımız, daha iyi daha güzel hizmeti verebilmektir” dedi.

İscetaş Otel ve dinlenme tesislerini ziyaret eden Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ve İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav, tesisleri gezdi, çalışanlarla sohbet etti.

İscehisar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ümit Azgın’ı tesislerdeki makamında ziyaret eden Başkanlar Konak ve Sav, Başkan Azgın’a Türk Bayrağı ve Ahilik heykeli hediye etti.

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, İscetaş Otel ve Dinlenme tesislerini çok beğendiğini belirterek “İscehisar’ımız ve Afyonumuz için güzel bir tesis kazandırmışlar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İscetaş’ın bölgemize güzel hizmetlerde bulunmasını diliyorum” dedi.

ÜLKEMİZİN TEK ANTİ BAKTERİYEL OTELİDİR

İscehisar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ümit Azgın, otelde 13 odada 26 kişinin konaklayabileceğini söyledi. Otel içinde tamamen İscehisar’a özgü mermerlerin kullanıldığını söyleyen Başkan Azgın, “Bu taşların aynı zamanda anti bakteriyel özelliğe sahip olması itibarıyle otelimiz Türkiye’de tek, dünyada ise bir otel daha vardır. İscetaş otelimiz 3 milyon liraya mal oldu. 300 kişilik restoranımızda toplam 16 personel görev yapmaktadır. Restoranımızda mermer üzerine ızgara ve kebap pişirerek ülkemizde bir ilki daha başaracağız” diye konuştu.