BAŞKAN ÇOBAN'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

 

         Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Öğretmenlerin, tarih boyunca dünyanın neresinde olursa olsun bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olduklarını belirten Başkan Çoban mesajında, öğretmenliğin toplumun en saygın ve en kutsal mesleği olduğunu ifade etti.

 

        Her türlü fedakarlığı göstererek, geleceğimiz olan çocuklarımızın yetişmesinde en büyük katkı sahibi olan öğretmenlerin sosyal değişimin ve gelişimin öncüleri olduğunu kaydeden Başkan Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 'Yeni nesil en büyük Cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır' sözüyle öğretmenlerimizin toplumsal hayata kazandıracakları katkılara işaret etmektedir.

 

         Geleceğimizi şekillendiren, ülkemizi yarınlara ve aydınlık geleceğe taşıyan sevgili öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini içtenlikle kutluyorum. Nesiller boyu yaşadıkları toplumlarda başarının, kardeşliğin ve aydınlığın temsilcileri olan öğretmenlerimize, sağlık ve huzur dolu bir yaşam dilerken, görevi başında şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.