BAŞKAN ÇOBAN MEHTERAN TAKIMINI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımı Mehterbaşı Yusuf Akgün’ü makamında kabul etti.

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde 27 gün süren demokrasi nöbetlerinde meydanlara toplanan halkın milli duygularına adeta ses olan Afyonkarahisar Belediyesi Eğitim Merkezi Mehteran Takımı, Zafer Haftası’nda da gerçekleştirdiği programlarla da göz doldurdu.

Ziyarete Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımı Mehterbaşı Yusuf Akgün’ün nezdinde Mehter Takımında görev alan tüm ekibi tebrik ederek kendilerine saat hediye etti.

KARŞILIKSIZ FEDEKARCA…

Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımı’nın demokrasi nöbetleri süresince sadece Afyonkarahisar Merkez’de değil, ilçelerde de görev aldığını söyleyen Başkan Burhanettin Çoban, bu süreç zarfında hiçbir karşılık beklemeden fedakârca program icra eden Mehteran Takımı’nın tüm kesimlerin takdirini topladığını söyledi. Mehterbaşı Yusuf Akgün ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkürlerini sunarak Mehteran Takımı’na gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarını sundu.