Mübarek Ramazan ayının ilk gününde orucunu iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açmayı gelenek haline getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geleneğini bu yıl da sürdürdü.

 

                11 ayın sultanı Ramazan geldi ve tatlı bir telaşla kurulan sofralarda ilk iftarlar açıldı. İmkanı ya da vakti olmayanların tercih ettiği iftar çadırları da Ramazan ayının ilk gününde dolup taştı. Her kesimden binlerce insan, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kurduğu iftar çadırlarında bir araya geldi.

 

            Başkan Burhanettin Çoban ilk orucunu, ailesi ile birlikte Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu (Yeşilyol eski Merkez Atatürk Ortaokulu) yanında kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı.

 

                İnsanları birleştirici ve kaynaştırıcı yönüyle iftar sofralarının ayrı bir lezzeti olduğunu belirten Başkan Çoban, iftar vesilesiyle bir kez daha tüm Afyonkarahisar halkının Ramazan ayını tebrik etti. Afyonkarahisar Belediyesi'nin kurduğu iftar çadırlarının her gün farklı bir hayırsever tarafından karşılandığını kaydeden Başkan Çoban, hayırseverlere de ayrıca teşekkür etti.