PAZARCI ESNAFINDAN BAŞKANA BÜYÜK İLGİ

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

“Esnaf Dostu Başkan” olarak bilinen ve bu güne kadar pazarcı esnafının taleplerini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Semt Pazarlarını Kapalı Hale Getireceğiz” sözünü tuttu. Ataköy Pazaryerini ziyaret eden Başkan Çoban’ı esnaf, adeta bağrına bastı.

 

“PAZARIMIZ AÇILDI, DEĞERİMİZ ARTTI”

 

           Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Pazaryerinde ziyaret etti.  Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete alınan Ataköy Semt Pazarını ziyaret eden Başkan Burhanettin Çoban, esnafla bir araya geldi. Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile birlikte pazarda tezgâh açan esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Çoban ‘hayırlı ve bereketli kazançlar’ temennisinde bulundu.

 

ALIŞVERİŞE KALİTE GELDİ

 

        Pazarcı esnafı ziyaretinden dolayı Başkan Çoban’a şükranlarını sunarak büyük teveccüh gösterdi. Ataköy Pazaryerinin hem vatandaşın hem de esnafın alışverişine kolaylık ve kalite getirdiğine dikkat çeken esnaf; “Sağolsun Başkanımız bizlerin her zaman yanında oldu, olmaya da devam ediyor. Bu güne kadar ne talep ettiysek, yerine getirdi. Daha önce kışın çamurdan, yazın tozdan geçilmeyen pazaryerlerini modern pazaryeri haline getirdi. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Başkanımız her zaman bize değer verdi ve vermeye de devam ediyor. Kendisine bundan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.