Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Emin Mobilya Sahibi Mehmet İşbilir’in işyerine bir ziyarette bulundu.
Geçtiğimiz hafta Mehmet İşbilir’in Şuhut kavşağında bulunan Aldora Mobilya’nın açılışına başka bir programı nedeniyle iştirak edemeyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, yeni işyerinin hayırlı, uğurlu olması temennilerinde bulunmak için Emin Mobilya Sahibi Mehmet İşbilir’in işyerine bir ziyarette bulundu.
“DESTEĞİNİZ TAKDİRE ŞAYAN” 
Yapılan ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden İşbilir; “Bizleri ziyaret etmekle bizleri şereflendirdiniz. Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve insanların refahı için yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bunun için girişimcilere, müteşebbislere ve işadamlarına verdiğiniz destekte takdire şayan. Biz işadamları olarak siz Sayın Valimizin desteklerini yanımızda hissetmek bizim için çok anlamlıdır. Bu anlamda size çok teşekkür ediyorum” dedi.
“YENİ GİRİŞİMDE OLMANIZ, 
BİZLERİ ÇOK SEVİNDİRDİ” 
İşbilir tarafından beyaz eşya alım satımı, kişilerin alım gücü ve iş yoğunluğu hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu; “Biz Valiler hizmet etmek için varız. Halk ile içi içe olmak, onların istek, talep ve şikâyetlerini dinlemek bizlerin asli görevleri arasındadır. Hizmetlerimizi yürütürken bulunduğumuz il ve dolayısıyla ülkemizin kalkınması için girişimcilere ve müteşebbislere de Valilik olarak destekte bulunmaktayız. Sizler gibi iş adamlarımız sayesinde ülkemiz çok daha güzel yerlere gelecektir. Bu anlamda yeni girişimlerde bulunmanız bizleri çok sevindirdi. Allah size hayırlı bol kazançlar versin. İnşallah yeni işyeriniz Afyonkarahisar içinde hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.
Vali Balkanlıoğlu, Mehmet İşbilir’i ziyareti sonrasında Uzun çarşı’da bulunan esnafları da ziyaret ederek, “Hayırlı işler ve bol kazançlar” temennisinde bulundu. Esnafların hal ve hatırlarını soran Vali Balkanlıoğlu, esnafların istek ve taleplerini dinledi.