ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU “AFJET AFYONSPOR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ…

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu AFJET Afyonspor’un 3.lige yükselme başarısı göstererek Afyon halkının yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Bölgesel Amatör Ligde Afyonkarahisar’ı temsil eden AFJET Afyonspor’un başarılı bir mücadele sergileyerek play-oflara kaldığını kaydeden Prof. Dr. Veysel Eroğlu İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u da yenerek profesyonel lige çıkan takımı yürekten tebrik ettiğini belirtti.

“Böyle Bir Şehre Böyle Bir Takım Yakışırdı”

Son maçında büyük bir gayret göstererek profesyonel lige yükselen AFJET Afyonspor’un Afyonkarahisar’ın yüzünü güldürdüğünü ve göğsünü kabarttığını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu şunları söyledi:

“ Takımımızın profesyonel lige yükselmesi bir Afyonkarahisarlı olarak beni de ziyadesiyle memnun etti. Bizler her alanda olduğu gibi spor alanında da şehrimize muazzam yatırımlar yaptık. Birçok şehirde olmayan bir spor merkezini hizmete açtık. Bu merkezde birçok spor kulübü kamp yapabilecek. Geçtiğimiz dönemde Afyonkarahisar’a ünlü Avrupa takımları gelip maç yaptı. Böyle bir şehre de böyle bir takım yakışırdı zaten. Hemşehrilerim bundan sonra takımımıza daha fazla sahip çıkmalı ve daha çok desteklemeli.”

Takımın 3. Lige yükselmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ettiğini söyleyen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AFJET Afyonspor’a da profesyonel ligde başarılar diledi.

Kaynak: afyonsporhaber.com