Doğalgaz kullanacak vatandaşlara seslenen Eroğlu,: rn “Doğalgazda emniyet tedbirleri alınması çok önemli”

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, doğalgaz ile yeni tanışan Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde kullanıcılara doğalgazı emniyet tedbirleri alarak, hassas ve bilinçli bir şekilde kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.  

  Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’daki programına bugünde devam etti. “İscehisar Doğalgaz Hattı Giriş İstasyonu” açılış törenine katılan Bakan Eroğlu, belediye meydanında kurulan tören alanında vatandaşlara seslendi. Mermer ocakları ile ünlü bir ilçe olan İscehisar’ın ekmeğini adeta taştan çıkaran insanlar ile dolu olduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, yerel yönetim ve hükümet aracılığı ile ilçeye yapılan hizmetlerden bahsetti. Konuşmasında özellikle Orman ve Su İşleri Bakanlığı aracılığı ile ilçeye yaptıkları hizmetleri anlatan Bakan Eroğlu, İscehisar’da vatandaşların bütün taleplerinin yerine getirildiğini kaydetti. Bakan Eroğlu, “Burada yapılan çalışmalara baktığımız zaman istediğiniz her şey yapıldı. Dere ıslahı dediniz 11 tane dere ıslahı yaptık. Baraj istediniz bunları da yaptık.

  Ayrıca hükümetimiz gerek lojmanlı Emniyet Müdürlüğü'nden tutunda çok sayıda okul yapıldı buraya. En çok arzu ettiğim üst geçit vardı bir kere kaza olmuşta hatta bir keresinde Ankara'ya giderken bizde büyük bir kaza geçirdik ama geçen yıl Başbakanımız talimat verdi bu derhal yapılsın diye hakikaten yapıldı. Karahisar Tüneli açılırken Afyonkarahisar'dan burası da Başbakanımız tarafından açıldı. Hedefimiz İscehisarımızı çiçek gibi yapmak. Bunun için de ne gerekiyorsa yapalım inşallah” dedi.

 

  “Doğalgazda emniyet tedbirleri alınması çok önemli”

  Konuşmasında ayrıca doğalgaz ile yeni tanışan ilçede vatandaşlara kullanım konusunda da önerilere bulunan Bakan Eroğlu, “Doğalgazda emniyet tedbirleri alınması çok önemli. Doğalgazın hassas ve bilinçli bir şekilde kullanılması lazım. Buna azami ölçüde vatandaşlarımız dikkat ederse isabet olur” dedi.

  Törene Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar  Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti eski Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

  Açılış konuşmalarının ardından Bakan Eroğlu ve beraberindekiler tarafından temsili olarak doğalgaz yakımı gerçekleştirdiler.

  Öte yandan, doğalgaz firması yetkilileri tarafındna Bakan Eroğlu’na mermer satranç takımı hediye edildi.