Afyon'da konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu; "Sınırlarımızda yeni bir devlet kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, 80 milyon hazırız”

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kahraman askerlerin büyük bir mücadele verdiği Afrin Harekatında 2 DSİ personelinin şehit olduğunu belirterek “Şehitlerimizin aileleri adeta beni teselli ettiler. Vatan sağ olsun dediler. Dolayısıyla biz güçlü bir milletiz. Sınırlarımızda yeni bir devlet kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, 80 milyon hazırız” dedi.  

  Bakan Eroğu, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi Kılıçarslan Beldesinde gerçekleştirilen temel atma törenine katıldı. Eroğlu, yaptığı konuşmada Türk milletinin ve askerinin güçlü olduğuna değinerek, “Afrin harekatı devam ediyor. Geçmişte de dedelerimiz düşmana karşı koymuş. Kaç tane haçlı seferi olmuş geçit vermemişler. İstiklal harbinde bu millet şahlanışa geçti. Kocatepe’den 27 Ağustosta Afyon düşman işgalinden kurtuldu. Milletimiz gerçekten kahraman. Bu kahraman milletin evlatları, bazıları sınırımızda devlet kurmak istiyorlar, kahramanlarımız buna karşı çarpışıyorlar. İki DSİ’nin elemanı dozer ve kepçe operatörü şahit oldu. Aileleri ben teselli edecekken, aileleri beni teselli etti. Vatan sağ olsun dedi. Çünkü şehitler ölmez. Bu şehitlerimiz. Peygamber efendimiz onları kucaklıyor. Milletimizin başı sağ olsun Artık milletimiz güçlüdür. Kurulmak istenen terör örgütüne sınırımızda müsaade etmeyecektir. Çünkü milletimiz ve askerimiz güçlü ve kahramandır. Hepimiz hazırız. Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Sınırlarımızda yeni bir devlet kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. 80 milyon hazırız” dedi.