Proje kapsamında ilk organizasyon 25 Ağustos 2017 tarihinde Büyük Taarruzun başladığı yer olan Şuhut ilçesinde yapılacaktır. Yapılacak programa 14-29 yaş aralığında yer alan gençler katılacaktır. 25 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da otobüslerle Eski kapalı Spor Salonunun önünden hareket edilecektir. Katılımcılara akşam yemeği için kumanya dağıtılacak olup aynı zamanda kendilerine kaşkol, tişört, bayrak ve kalpak hediye edilecektir. Katılım ücretsizdir.

 

Proje kapsamında ikinci organizasyon 30 Ağustos Çarşamba 2017 tarihinde Kütahya Zafertepe’de yapılacaktır. Yapılacak programa 14-29 yaş aralığında yer alan gençler katılacaktır. 30 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da otobüslerle Eski kapalı Spor Salonunun önünden hareket edilecektir. Katılımcılar için kahvaltı ve öğle yemeği verilecek olup ayrıca Tişört, Şapka ve Bayraklar dağıtılacaktır. Katılım Ücretsizdir.

 

Zafer haftası kapsamında yapılacak iki program 14-29 yaş aralığında yer alan gençlere yönelik olup, gençlerimiz arkadaşları ile belirtilen tarihlerde araçların hareket edeceği yerde ve saatte hazır bulunarak katılım gösterebilirler.