B20 KOBİLER VE GİRİŞİMCİLİK GÖREV GÜCÜ BAŞKANI YURTER’DEN REKTÖR SOLAK’A ZİYARET

Gözden kaçırmayın

Bugünkü Cuma HutbesiBugünkü Cuma Hutbesi

Türkiye’nin G20 dönem başkanlığında, G20’nin iş dünyası ayağını oluşturan B20 platformundaki 6 görev gücünden biri olan KOBİ’ler ve Girişimcilik Görev Gücü Başkanlığını yürüten Afyonkarahisar’lı İşadamı Melih Yurter, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı ziyaret etti. 

Afyon Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yurter, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Tuğrul Kandemir’e Görev Gücü Başkanlığı sürecinde verdikleri destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Melih Yurter, Rektör Solak’a Türkiye’nin G20 dönem başkanlığında B20 toplantılarında yapılan çalışma ve alınan kararlar hakkında bilgi verdi ve bu çalışmalarda üniversitenin desteğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yurter, ziyarette B20 platformunda şimdiye kadar 5 görev gücü tanımlanmışken ilk defa Türkiye’deki toplantılarda 6. Görev Gücü KOBİ’ler ve Girişimcilik Görev Gücü oluşturulduğu ve bundan sonraki B20 toplantılarında bu görev gücünün çalışmalarına devam etmesinin kararlaştırıldığı söyledi.

Ziyaret sonunda Yurter AKÜ’nün desteğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’a ve B20 KOBİ ve Girişimcilik Görev Gücü Başkanlığı sürecinde kendisine danışmanlık desteği veren Doç. Dr. Tuğrul Kandemir’e birer plaket takdim etti.