Ülkenin ve Afyonun haklı gururu olan sanatçı Sevgi Soylu Ay’ında konuk olarak katıldığı gecede genç mezunlar gönüllerince eğlendiler.

 

DEMİR” DEĞER ÜRETMEYE DEVAM”

 

İlk defa 2016 -2017 yılı Hemşirelik bölümü mezunlarının verildiği gecede Ayza Eğitim Kurumları Eğitim Danışmanı ve kurucu müdürü Selahattin Demir yaptığı konuşmada sağlıklı, genç, ve işini iyi yapan sağlık öğrencilerini mezun ettiklerini belirterek” Bizim amacımız böylesine değerleri üreten okul yöneticileri olarak haklı bir gururla alanında ilk mezunlarımızı vermenin heyecanını taşıyoruz” dedi.

 

Daha sonra düzenlenen gecede kürsüye gelen bir diğer isim ise Ayza Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Turan Demir oldu. Demir yaptığı açıklamada yeni mezunların bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek” Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Her biriniz evlatlarımız olarak yeni iş hayatınızda başarılı olacağımdan hiç kuşkum yok. Uzun bir eğitim sonrası bu başarılı mezuniyet töreninde sevinmek ve övünmek en büyük hakkınız. Bizim eğitim çıtamızı en yükseklere taşıyacak olan yine sizlersiniz. Sizinle övünüyoruz” dedi.

 

GECEDE SEVGİ SOYLU AY COŞKUSU

 

Yapılan konuşmaların ardından okul öğrencileri ve mezun olan 29 hemşirelik bölümü mezunu, ant içerek bayrak teslimini gerçekleştirdiler. Düzenlenen skeçler, halk oyunları gösterileriyle birlikte kalabalık ailelerin katıldığı gecede gecenin sürpriz ismi ise ulusal kanallarda programlar yaparak Afyonkarahisar'ın gururu olan sevilen sanatçı Sevgi Soylu Ay sahne aldı. Coşkulu kalabalığa seslenen sanatçı Ay, mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek en güzel şarkılarını onlarla birlikte söyledi. Kesilen mezuniyet pastasının ardından ailelerle mezun olan öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafları çekildiler.