Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOBİ Akademisi’nin Pazarlama Eğitimi gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

 

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOBİ Akademisi’nin Pazarlama Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde konuşan ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, “Günümüzde ticaretin en temel şartının satış olduğu ortadadır ve dolayısıyla da üretimden çok satış ön plana çıkmaktadır” dedi.

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOBİ Akademisi’nin Pazarlama Eğitimi, ATSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Eğitime ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey ve firma temsilcileri katıldı.

 

 

Pazarlama Eğitimi’nin açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, 2018 yılı içinde düzenlenecek eğitimler için üyeler arasında anket yapıldığını, bu anket doğrultusunda bir takvim belirlendiğini kaydetti.

 

ÜRETİM, PAZARLAMA VE SATIŞ BÜTÜNLÜK İÇİNDEDİR

 

Pazarlamanın önemini de vurgulayan Türker, “Giderek büyüyen global pazar şartları ve artan rekabet karşısında, işletmelerin satışı doğru bir pazarlama stratejisi üzerine kurarak ayakta kalabilmeleri zorunluluk arz etmektedir. Günümüzde ticaretin en temel şartının satış olduğu ortadadır ve dolayısıyla da üretimden çok satış ön plana çıkmaktadır. Satışı iyi yapanlar da her zaman bir adım ileride olmaktadırlar. Bu yüzden üretim, pazarlama ve satışın ekonomide bir bütünlük içerisinde ve hep birlikte ahenk içerisinde çalışması lazım. Etkili bir pazarlama stratejisinin belirlenmesi ve başarılı satış görüşmelerinin yapılması için gerekli adımların ve tekniklerin anlatılacağı eğitimin verimli geçeceği kanısındayım” ifadelerini kullandı.

 

İLETİŞİM, HAYATIN HER ALANINDA

 

Pazarlama Eğitimi’ni veren Profesyonel Koç ve İletişim Uzmanı Eren Gökyer ise iletişimin hayatın her alanında gerekli bir kavram olduğunu belirtti. Gökyer, pazarlamanın iletişimle doğrudan bağlantılı olduğunu anlattı. Eğitim, yaklaşık 3 saat sürdü.