ATSO İŞ MERKEZİ KİRA İHALESİ DUYURUSU

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

ATSO’ya ait iş merkezinde bulunan işyerleri kapalı zarf usulü ile kiraya verilecek. İhale 27 Şubat Pazartesi günü yapılacak

İhaleye katılmak isteyenler ihale dokümanını www.afyonkarahisartso.org.tr internet adresinden görebilecek. ATSO tarafından yeni yaptırılan İş Merkezi’nde ki kiralık işyerleri Dumlupınar Mahallesi, Süleyman Gönçer Caddesi No:8 adresinde yer alıyor.

Kiralama ihalesi; ATSO İş Merkezi’nin zemin katında girişte bulunan 8/A kapı numaralı 1 adet 17,31 metrekarelik küçük dükkân ile ikinci, üçüncü,  dördüncü ve beşinci katlarda ki 2+1 özellikli mutfak ve banyosu bulunan toplam 16 adet ofis işyeri için yapılacak. Ofisler işyeri statüsünde olup iskân amaçlı kullanılamıyor. Zemin katta bulunan 8/1A ve 8/1B numaralı iki adet büyük dükkân bu ihalenin kapsamı dışında kalıyor. İhale odanın hizmet binasında 27 Şubat Pazartesi günü öğleden sonra saat 14.30-15.00 saatleri arasında yapılacak. İhale de kat bazında toplam 4 ofis birden kiralamak isteyenlere öncelik verilecek. Bunlar için ihale 14.30 – 15.00 saatleri arasında yapılacak. Saat 15.00’den itibaren önceki ihalede kiralanmayan ofislerin tek tek kiralanması yapılacaktır.

İhale ile ilgili evraklar ATSO Genel Sekreterliğinden ve http://www.afyonkarahisartso.org.tr/index.asp?t=3&link=544 adresinin  hızlı erişim menüsünde yer alan Kira İhalesi sayfasından indirme yolu ile temin edilebiliyor.