Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Arnavutluk, Makedonya ve Kosova iş gezisinin son durağı Kosova’ya gelmeden ATSO Heyeti Makedonya Ticaret ve Sanayi Odası ile görüşme gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Arnavutluk, Makedonya ve Kosova iş gezisinin son durağı Kosova’ya gelmeden ATSO Heyeti Makedonya Ticaret ve Sanayi Odası ile görüşme gerçekleştirdi. Program başlangıcında ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mercan Afyonkarahisar ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri hakkında bilgi aktardı. Program devamında Makedonya Ticaret Odası Genel Müdürü Aleksandar Zarkov ülke ve bölge ekonomisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Program içerisinde sektörel bilgiler ve görüşmeler yapan ATSO Heyeti Makedonya programını burada sonlandırdı.

Aynı gün Kosova’nın başkenti Piriştine’ye giden heyet burada Kosova-Türkiye Ticaret Odasına ve T.C. Piriştine Ticaret Müşavirliği ile toplantılar gerçekleştirdi.

İlk olarak Ticaret Müşavirliği programı gerçekleştiren heyet programda ülke ve bölge ekonomisi hakkında Ticaret Müşaviri Tamer Topaloğlu’ndan bilgiler aldı.

Ardından Kosova-Türkiye Ticaret Odası ile toplantı gerçekleştiren heyet burada ilk olarak bilgilendirme görüşmeleri gerçekleştirdi. Toplantıda ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mercan söz alarak Afyonkarahisar hakkında bilgilendirme yaptı. Ardından Kosova-Türkiye Ticaret Odası Başkanı Ayhan Albeyoğlu bilgilendirme yaptı. Daha sonra sektörel anlamda Oda İcra Müdürü Arben Fetahu ve Genel Sekreter Esin Muzbeg bilgi aktarımında bulundu. Sektörel görüşmelerin ardından program burada sonlandırıldı.

Toplantının ardından heyet daha sonra Priştine’de firma ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yoğun toplantıların, sekrörel ikili iş görüşmelerin ve fabrika ziyaretlerinin ardından heyet iş gezisini tamamlayarak Türkiye’ye dönüş gerçekleştirdi.