Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED), Afyonkarahisar'a iki şehit haberi birden geldiği bir günde, bütün Afyonkarahisar'a bir çağrıda bulunarak "Bugün ilimize iki şehit haberi birden gelmiştir. Bu şehitlerimizin aziz hatıralarına hürmeten, birlik ve beraberliğimizin bir nişanesi olarak herkes evine, işyerine bayrak asmalı" çağrısında bulundu.

AFİMED'in bu çağrısına, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı destek verdi. Kumartaşlı, Yüksel Elçi ve Arif Yağcı'nın moderatörlüğünde katıldığı Armoni FM-Radyo 03'teki canlı yayında "Bugün ve yarın bütün Afyonkarahisar caddeleri, sokakları dev bayraklarla donatılmalı, Şehitlerimizin aziz hatıralarına saygıyı biz de bu şekilde gösterelim. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizin bir göstergesi olarak herkesi bayrak asmaya davet ediyorum" dedi.

Canlı yayında konuşan, Gazeteci Yazar Arif Yağcı da "Buradan tüm belediye başkanlarına, kamu kurumlarına, esnafa, sanayiciye, vatandaşa çağrıda bulunuyorum. Bu kutlu mücadelede bugün Afyonkarahisar iki şehit birden vermiştir. Lütfen bu şehitlerin hatırına, birlik ve beraberliğimizin adına, milli bilincimizin zirveye taşınması adına lütfen hepimiz elimizden geldiğinde Afyonumuzun her köşesini, caddesini, sokağını, mahallesini şanlı bayrağımızla donatalım." dedi.

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) Başkanı Ömer Elçi de yaptığı açıklamada “Yapabileceğimiz şeyler arasında dua etmek geliyor. Ve en azından şehitlerimizin anısına, devletimize desteğimizi göstermek amacıyla, birlik ve beraberliğimizin bir nisanesi olarak, evlerimize, işyerlerimize al bayrağımızı asalım” çağrısında bulundu.

AFİMED Başkanı Ömer Elçi, dünkü çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diledi.