Akdağ Tabiat Parkında muazzam bir Anneler Günü etkinli düzenlendi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından cazibe merkezi haline dönüştürülen Akdağ Tabiat Parkında muazzam bir Anneler Günü etkinli düzenlendi.

 

Anneler Günü etkinliğine; Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekilleri Hatice Dudu Özkal, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Nurettin Birliktir, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar Ak Parti İl Yönetimi Başkanı Hüseyin Sezen, Afyonkarahisar Ak Parti Millevekili Aday Adayları, yerel ve ulusal basının değerli temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Hafta sonu ve Annerler Günü olması münasebetiyle çok sayıda vatandaşların uğrak yeri olan Akdağ Tabiat Parkındaki ailelere ziyaret eden heyet Annelere Anneler Gününü kutlayarak kendilerine çiçek hediye ettiler. Etkinlik yoğun katılım ile Akdağ’ın muhteşem manzarasında doyasıya yaşandı. Pazar gününü Akdağ’da aileleri ile birlikte geçiren Annelere Anneler Günün’nü kutlayan Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekilimiz Hatice Dudu Özkal ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Anneler ile beraber olmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek; “Anne olmak, her türlü gürültüde evladın tek nefesini bile duymak, bahşettiği lütuftan dolayı yaradan’a şükür etmektir. Bugün annelerimize vereceğimiz hiçbir hediye bizlere verdiği hediye gibi olamaz. Çünkü annelerimiz bize bir hayat vermiştir.” İfadelerine yer verdiler.

 

Vatandaşların bol oksijen ve stresten uzak bir cazibe merkezi olan Akdağ’a yapılan yatırımlar ve Sandıklı isminin Türkiye’de hızla duyulmasına vesile olan Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na teşekkürlerini ileterek, Anneler Gününde ev sahibi olması sebebiyle kendilerine unutmayan başta Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar Milletvekilleri ve protokolün değerli üyelerine duydukları memnuniyeti ayrı ayrı belirttiler.