Afyonkarahisar ANDA Derneği İl Temsilciliği, ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatıyor. Dernek gönüllüleri, ramazan kolilerini hazırlayıp paketleyerek, deprem bölgesi dahil en az 1500 haneye ulaştırmayı hedefliyor. Ayrıca yeni açılan aşevinde de sıcak yemek ikramında bulunulacak.

ANDA Derneği İnsanî Yardım Sorumlusu MELEK CEYLAN, yaptığı açıklamada, ramazan ayının bereketini paylaşmak için çalıştıklarını söyledi. "Bu Ramazan'da deprem bölgesi dahil en az 1500 aileye ulaşacaklarını, hedeflerinin bu sayı üzerine çıkmak olduğunu, ayrıca yeni kurulan aşevinde ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ikramında bulunulacağını belirtti. Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

AFYON ANDA'DAN İLK TERAVİH SONRASI GIDA KOLİSİ DAĞITIMINA BİSMİLLAH
ANDA Afyonkarahisar İl Temsilciliği, ramazan ayının ilk teravih namazından sonra gıda kolisi dağıtımına başladı. İftar ve sahur kolisi şeklinde hazırladıkları kolilerle 440 haneye ulaşan Afyon ANDA Ekibi, ramazan boyunca aktif bir şekilde koli dağıtım faaliyetlerine devam edecek. Ayrıca bu Ramazan'da aşevini faaliyete geçirecek ANDA ekibi, ihtiyaç sahibi ailelerin sıcak yemeklerle iftar etmesi için titizlikle çalışıyor.

KESK Büro Emekçileri sendikasından açıklama!.. KESK Büro Emekçileri sendikasından açıklama!..

İLK DAĞITIM NOKTASI BURMALI
İhtiyaç sahibi ailelerin yüzü ramazan öncesi Burmalı Mahallesi'nde güldü. Ramazan boyunca bu özverili çalışmayı devam ettireceklerini söyleyen İl Temsilcisi Agah Oktay KILIÇ ve ANDA gönüllülerine; Gıda Paketleme kısmında da gönüllü destek sağlayan Muhtarlar Derneği Başkanı Suat UYGUR :"Her Ramazan'da olduğu gibi bu yılda da ANDA ihtiyaç sahibinin, mazlumun yanında olmaya devam ediyor. Allah onlardan razı olsun, varlıkları daim olsun" diyerek teşekkürlerini iletti.

#Afyon #ANDA #Ramazan #Yardım #Aşevi