Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda 44 yaşındaki Yunus Eryeğen ve 35 yaşındaki Gönül Eryeğen çifti yanlarına 9 yaşındaki çocuklarını da alarak gezmeye çıktı. İddialara göre, çift bir alışveriş merkezinden dışarı çıktıkları sırada Gönül Eryeğen'in amcası emekli başkomiser Nurettin Çankaya'nın ile karşılaştı. Yeğeni Gönül Eryeğen ve eşi Yunus Eryeğen ile belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nurettin Çankaya, yanında taşıdığı tabancasını çekip, Eryeğen çiftine peş peşe ateş etti. Çiftin üzerine 5 el ateş eden amca Nurettin Çankaya, daha sonra olay yerinden kaçtı.



Yaşanan olay üzerine çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yunus Eryeğen ve karısı Gönül Eryeğen hastaneye kaldırıldı. 2 mermi isabet eden Gönül Eryeğen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



Ağır yaralı olan Yunus Eryeğen ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek burada ameliyata alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen o da sabaha karşı hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden çiftin geriye 9 yaşında çocukları kaldı.



Zanlı Nurettin Çankaya ise olaydan yaklaşık yarım saat sonra olayda kullandığı tabanca ile birlikte polis ekiplerine teslim oldu.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.