Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) Turizm Fakültesi tarafından 3. Geleneksel Kariyer Günleri gerçekleştirildi.

 

Programa AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, AKÜ öğretim üyeleri, otellerin sektör temsilcileri, tur şirketleri ve yurtdışı eğitim ve danışmanlık firma temsilcileri, sektörde uzman kişiler ve AKÜ öğrencileri katıldı.

 

Programda açış konuşmasını yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, kariyer günlerini düzenlemekteki amaçlarının öğrencilere eğitimlerin yanı sıra kalıcı bir başarı elde etmelerini sağlayacak network oluşturmak için fırsat sağlamak olduğunu söyledi. Özdemir, “AKÜ Turizm Fakültesi öğrencilerinin sektör temsilcileri ile kuracakları networklar başarıları için gerekli ve tek başına bir insanın başarı sağlayamaz” diye konuştu.

 

Deniz-kum-güneş turizmi anlayışı değişiyor

 



 

Krizden çıkış yolu internetten pazarlama

 



 

Afyonkarahisar NG Hotel Aşçıbaşı Hüseyin Alkın, aşçılık mesleğinin 100 metre koşusu gibi kısa süreli düşünülmemesi gerektiğini ve maraton gibi uzun bir yol olduğunu söyledi. Alkın, “Aşçılık alanında eğitim alınarak bu yolun devam ettirilmesi gerekli” dedi.

 



 

Sürpriz çekilişler ile öğrencilere, İkbal Thermal, Korel Thermal, Akrones Hotel, Güral Hotel, Budan Thermal ve Park Hotel tarafından akşam yemeği ve havuz kullanımı hediyeleri verilmesiyle program sona erdi.