Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) düzenli olarak yaptığı istişare ve değerlendirme toplantılarının değişmez adresi Afyonkarahisar oldu. Bu çerçevede alınan kararla 26. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı da 6-7-8 Ekim 2017 tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak.

Dün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında 26. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın Afyonkarahisar’da yapılması kararı alındı.

AK Parti Politikalarına Afyonkarahisar’da Yön Verilecek

AK Parti’nin temellerinin 2001 yılında Afyonkarahisar’da atıldığının altını çizen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise “O gün temelleri atılan AK Parti halkımızın teveccühü ile iktidara geldi ve bu ülkenin kaderini değiştirdi. Kurulduğu günden bu yana istişareye büyük önem veren AK Partimizin politikaları da Afyonkarahisar’da değerlendiriliyor ve yeniden bu politikalara yön veriliyor. Bu Afyonkarahisar’ımız için gurur verici bir durum” diye konuştu.

Afyonkarahisar Büyük Organizasyonlara Ev Sahipliği Yapmaya Alıştı

26. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın Afyonkarahisar’da yapılma kararından dolayı başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere bütün MYK üyelerine şükranlarını sunduğunu belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Yolların kesiştiği, termal kaynaklara sahip, tarihi ve turistik değerleriyle yüksek potansiyeli olan, hem konumu itibarıyla hem de sahip olduğu değerler bakımından cazibe merkezi olan Afyonkarahisar’ımız artık bu gibi büyük organizasyonlara ev sahibi yapmaya alıştı. AK Parti’nin değerli yöneticilerini ve ailelerini misafirperver ve kadirşinas Afyonkarahisarlılar olarak en iyi şekilde ağırlayacağımızdan hiç şüphem yok” değerlendirmesinde bulundu.

Üç Gün Boyunca Herkesin Gözü Afyonkarahisar’da Olacak

Bu büyük organizasyonun Afyonkarahisar’ın tanıtımı açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Eroğlu “Afyonkarahisar her geçen gün yıldızı parlayan bir şehir. Bu toplantı ile üç gün boyunca ülke gündeminde yer alacak ve herkesin gözü burada olacak. Ayrıca bu organizasyon şehrimize ekonomik bakımdan da önemli katkılar sağlayacak” açıklamasını yaptı.