Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ak Parti Genel Merkez ve Yerel Yönetimler merkezine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ak Parti Genel Merkez ve Yerel Yönetimler merkezine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

 

Ak Parti yerel yönetimler bölge sorumlusu Salih Koca ve yerel yönetimler Başkan yardımcısı Mehmet Erdoğan'ı ziyaret eden Başkan Mustafa Çöl burada Sandıklı'ya yapmış oldukları ziyaret, kamuoyu yoklama sonuçları ve referandum süreci ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Salih Koca; "Referandum süreci dolayısıyla vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla bir anket çalışması düzenledik. Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ile ilgili bazı sorular sorduk %80'in üzerinde bir memnuniyet sonucu aldık. Belediye Başkanımızın halkın içinde olması, vatandaşlarımızı ziyaret etmesi, adaletli ve dürüst olması halkımızın gözünde öne çıkan unsurlar arasında olmuştur.

 

Bazı örnekler verecek olursak, Belediyeye geldiği zaman kendisinin dinlendiğini ve işlerinin görüldüğünü söyleyen vatandaşlarımız %89 gibi yüksek bir oranda. Anket çalışmamızda bunun yanında yeşil alanların Belediye tarafından işletilmesi, Kaplıcaların bakıma alınarak güzelleşmesi, Sanjet A.Ş'ye zam yapılmaması, Sandıklı Şehir Hamamından duyulan memnuniyet anketin en göze çarpan konuları arasında yer alıyor. Diğer bir çarpıcı sonuç ise CHP seçmeninin %48'i, MHP seçmeninin %40'ı ve Ak Parti seçmeninin %96'sı Mustafa Çöl'ü tekrar belediye başkanı olarak görmek istediklerini belirtti.

 

Sonuç olarak Sandıklı Belediyesi en başarılı belediyeler arasında yer almış ve vatandaşlarımızın çoğu bu konudan duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir. Bu sonuç bizlere Belediye Başkanımız ile personelinin koordineli olarak çalıştığını göstermektedir. Yapılan bu olumlu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e teşekkür ediyor, çıkmış olduğu bu yolda aynı başarılarının devamını temenni ediyoruz."dediler.