Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi Çalışan Gençlik Komisyonu tarafından “Helal Kazanç Semineri” düzenlenecek.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi Çalışan Gençlik Komisyonu tarafından “Helal Kazanç Semineri” düzenlenecek. Bu hususta açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Çalışan Gençlik Komisyon Başkanı  Burak Koç şunları dile getirdi.

İSLAMIN EMRETTİĞİ GİBİ RIZIK KAZANALIM

‘’Yüce dinimiz İslam her konuda olduğu gibi hayatımızın en önemli bir yerini tutan ticaret ve kazanç konusunda da bizlere ayet ve hadislerle ışık tutuyor. Efendimiz birkaç Hadis-i Şerifinde bu hususta bizlere öğütler veriyor. İslam Peygamberi Hz. Muhammed (sav)“Alın teri kurumadan işçinin hakkını verin.” ve “Rızkın onda dokuzu ticarettedir.” Hadisleri ile bizleri aydınlatıyor. Allah-u Teâlâ her insanın rızkını onunla birlikte yaratmıştır. İnsan, rızkından bir lokma fazla yiyemez. Fakat insan, iradesi ile helal veya haram yollardan rızkını kazanır. Bu konuları ince ayrıntılarıyla öğrenmek ve öğretmek için Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Çalışan Gençlik Komisyonu olarak “Helal Kazanç” semineri düzenliyoruz. Bu seminere bütün başta Afyonkarahisar Esnafımız olmak üzere tüm halkımızı ve çalışan gençliğimizi bekliyoruz.’’

 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda görevli İlahiyatçı-Yazar Ömer AYDIN’ın eğitimci olarak katılacağı program, Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda 18 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacaktır.

 

HELAL KAZANÇ SEMİNERİ

 

KONUŞMACI : ÖMER AYDIN (İLAHİYATÇI-YAZAR)

 

TARİH / SAAT : 18 ŞUBAT CUMARTESİ / 14.00

 

YER : AFYON LİSESİ / KONFERANS SALONU