Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından organize edilen Aile Eğitim Seminerleri – Önleyici Aile Projesi bu hafta sonu başlıyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından organize edilen Aile Eğitim Seminerleri – Önleyici Aile Projesi bu hafta sonu başlıyor.

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi önderliğinde, Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ve Aile Akademisi’nin desteği ile 8 hafta sürecek Aile Eğitim Seminerleri 18 Mart Cumartesi günü Afyonkarahisar İl Müftülük Konferans Salonu’nda başlıyor. Alanında uzman sekiz eğitimci tarafından verilecek olan seminer dizisinin açılışı Yard. Doç. Dr. Mücahit GÜLTEKİN tarafından “Çocuklarımızı Kim, Niçin Tehdit Ediyor?’’ sunumu ile yapılacak.

 

AİLE YAPIMIZ ADETA DİNAMİTLENİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AGD Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem COŞKUN; “Son yıllarda ülkemizi etkisi altına alan ahlaki ve manevi tahribattan aile kavramı da nasibini almaktadır. Aile yapımız adeta dinamitleniyor. Evlilik dışı yaşam özendiriliyor. Boşanmalar artıyor. Aileler dağılıyor.” dedi. Aile kurumunun sağlam olduğu toplumların güçlü ve dirençli olduğunu dile getiren Coşkun, “Türkiye olarak bizi güçlü kılan en önemli özelliğimiz sağlam aile yapımızdır. Bunu çok iyi bilen şer odakları, aile yapımızı hedef almış durumdadırlar. Özellikle basın kuruluşları kullanılarak aile müessesesi topa tutulmakta, bu müesseseyi dağıtmak için akla hayale gelmeyen entrikalara başvurulmaktadır. Bazı medya kuruluşları, diziler, filmler, klipler, eğlence, magazin vb. programları hep bu amaçla kullanmaktadır. Aile yıkılırsa her şey yıkılır. Ailenin çözülüşü toplumsal çürümenin habercisidir. Aileyi koruyamayan toplumlar inanç ve kültür değerlerini koruyamazlar. Onun için aile kurumu örselenmemeli, daima muhafaza edilmelidir.” şeklinde konuştu.

 

SEMİNER 8 HAFTA SÜRECEK

 

Coşkun; Aile Eğitim Seminerleri derneğimizin önem verdiği bir çalışmadır. Seminerlerin devam edeceği 8 hafta sonunda “Aile Akademisi’’ tarafından katılımcılara sertifika verilecektir. Bu seminerlere tüm Afyonkarahisar halkımızın katılım sağlamasını bekliyoruz.” dedi.

 

18 Mart 2017 Cumartesi Günü Saat 16:00’da Afyonkarahisar İl Müftülük Konferans Salonu’nda başlayacak Aile Eğitim Seminerleri 8 hafta sürecek, 6 Mayıs 20117 tarihindeki Seminer ile son bulacak ve katılımcılara sertifikaları takdim edilecek.