"AFYONLU KARTALİÇELER"DEN BAŞKAN ÇOBAN'A ZİYARET

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

 

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Kadınlar Komisyonu'nu makamında kabul etti.

                Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Erişmiş ile Komisyon Üyeleri; Hülya Bilgin Özbek, Aysel Ersöz ve Fatma Mercan katıldı.

                Ziyarette, Kadınlar Komisyonunun kuruluşu ile ilgili Başkan Burhanettin Çoban'a bilgi veren Mehtap Erişmiş, futbola kalite getirmeyi ve Afyonkarahisar'daki Beşiktaşlı taraftarlar arasında birlik ve beraberliği arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Kavga ve küfürden uzak bir futbol istediklerini ifade eden Erişmiş, komisyon olarak bu doğrultuda çalışmalar ve etkinlikler düzenleyeceklerini kaydetti.

                "BEŞİKTAŞ'A VE İLİMİZE HAYIRLI OLSUN"

                Mehtap Erişmiş, Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer ve Kadınlar Komisyonu üyeleri ile birlikte Başkan Çoban'a çiçek takdim ederek, 31 Mayıs Salı günü Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla İkbal Termal Otel'de gerçekleştirecekleri şampiyonluk kutlama balosuna davet etti. Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Kadınlar Komisyonu'nun tüm Beşiktaş camiasına ve ilimize hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise kadın elinin değdiği yerde her zaman nezaket ve güzellik olduğunu belirterek başarılar diledi.