Kaza, saat 07.00 sıralarında Kızılören yakınlarında meydana geldi. 37 yaşındaki Gökhan Binici'nin kullandığı 09 US 530 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında patates satmak için tezgah olarak kullanılan park halindeki römorka çarparak şarampole savruldu. Kazada, otomobilde bulunan Gökhan Binici, 78 yaşındaki Ulviye Binici, Suat Ürküt, eşi Necla Ürküt ile çocukları 14 yaşındaki Görkem Ürküt ağır yaralandı.

 

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde sıkışan Suat Ürküt'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Durumu ağır olan eşi Necla Ürküt ise ambulansla götürüldüğü Sandıklı Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

Diğer yaralılar Gökhan Binici, Ulviye Binici ve Görkem Ürküt ise AFAD ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne oradan da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza ile ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü kaydedilirken, kaza yapan otomobilin Aydın'dan Ankara'ya gittiği öğrenildi.