Resul Sündük, KOSGEB girişimcilik destek programını açıkladı!.. Resul Sündük, KOSGEB girişimcilik destek programını açıkladı!..

Yetkililer, bu özel günde, kromozomal bir bozukluğa sahip olan bireylerin ve ailelerinin hayatlara kattıkları olumlu etkilere dikkat çekmeyi amaçlıyor. Yapılan açıklamada, "Her bireyin güzel gülümsemesi ve saf kalbi sayesinde hayatımıza getirdiği eşsiz değeri takdir ediyoruz. Down Sendromu'na sahip bireylerin hayatımızda da önemli bir yere sahip olduğunu ve onlara her zaman destek olduğumuzu vurgulamak istiyoruz" denildi. Bu önemli günle birlikte iletilen mesaj, Down Sendromu olan bireylerin hayatlarının ve katkılarının fark edilmesi ve değer verilmesi gerektiğine işaret ediyor. Toplumu daha duyarlı hale getirme çabasının bir parçası olarak, Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri ve kampanyalarıyla halkın bilincini artırmayı hedefliyor.
#DownSendromuFarkındalıkGünü #EngelliBireylereDestekOlun #ToplumdaFarkındalıkOluşturun #AfyonkarahisarFarkındalıkEtkinlikleri