İstanbul Maltepe’de düzenlenen Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günlerinde Dinar yerini aldı.

İstanbul Maltepe’de gerçekleşen tanıtım günlerine Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Özkal, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Saffet Acar, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, Dinar TSO Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Afyonkarahisar’a bağlı diğer ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin teşkilat başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Dinar Belediye Bandosu eşliğinde bütün stantları gezdi. Dinar Belediyesi standı önüne gelindiğinde ise Bakan Eroğlu, Vali Tutulmaz ve Başkan Acar Belediye Bandosu tarafından çalınan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi Kır Efeler’inin Köroğlu oyununa eşlik etti.

Dinar’ım temsilen İlçe Kaymakamlığı, Dinar Belediye Başkanlığı, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Haydarlı ve Tatarlı Kasabalarının stantları yerlerini aldı.

İstanbul Dinarlılar Dernek Başkanı Metin Türkmenel ve diğer üyeler Dinar Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Dinar TSO stantlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayarak çok büyük destek oldular. Vatandaşlar tarafından da çok yoğun ilgi alan stantlarda Dinar’ı tanıtan, dergi, kitap ve cd gibi ürünler halka ücretsiz olarak dağıtıldı.

Tanıtım Günlerine Bando Damga Vurdu

İstanbul Maltepe’de düzenlenen Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri’ne Dinar Belediye Bandosu damgasını vurdu. Çok yoğun bir kalabalık kitle tarafından açılışları yapılan tanıtım günlerinde Belediye Bandosu her yönüyle göz doldurmayı başardı.

Belediye standında Belediye Başkanı Saffet Acar ile birlikte Oğuz Başkaya, Serkan Utku, Ercan Menekşe, Yaşar Faruk Gürdal ve Soner Altınbaş görev aldı.

Tanıtım günlerinin ilerleyen bölümlerinde ise İstanbul’da yaşayan hemşerimiz Ali Kurtuluş Şaylı ve Ozan Kul Mercan sahne alarak davetlilere konser sundular.