Orhangazi Parkında başlayan Afyonkarahisar Tanıtım Günlerinde Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İlçe kaymakamlıkları, ilçe belediyeleri, özel sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının stantları yer almaktadır.

 

Afyonkarahisar'ı şehir dışında tanıtmak adına düzenlenen bu önemli organizasyonun açılışında başta Vali Yardımcısı Erhan Günay olmak üzere İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundular. Açılışa katılanlar açılış sonrasında ilimize özgün ürünlerin yer aldığı stantları gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

 

5 gün sürecek olan etkinliklerin ilk gününde Afyonkarahisarlı sanatçıların programı ile Halkoyunu ekiplerinin gösterile gün boyu devam etti. Sanatçı Behzat Uygur’un eğlenceli sunumlarının ardından etkinliğin ilk günü sanatçılar Ferda Anıl Yarkın ve Tayfun’un sahne almasıyla sona erdi.

 

Afyonkarahisar Tanıtım günlerinin resmi açılışı Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valimiz Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyelerinin katılımı ile 08.09.2017 Cuma günü Saat: 18.30’da yapılacaktır.

 

6 Eylül tarihinde başlayan 10 Eylül 2017 Pazar akşamına kadar devam edecek olan Afyonkarahisar Tanıtım Günleri’nde ilimizin tarihi, turizmi, lezzeti, mermeri ve termalinin etkin bir şekilde tanıtılması amaçlanmaktadır.