Memur-Sen İl Başkanı Abdülkadir Hız ve yönetim kurulu üyeleri ile Memur-Sen'e bağlı şube başkanlarını makamında kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner'e sendikal çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

 

 Ziyarette Memur-Sen İl Başkanı Abdülkadir Hız, konfederasyona bağlı sendikalar ve çalışmaları hakkında bilgi verirken, Memur-Sen'e bağlı 11 tane şubenin olduğunu, bunlardan birisinin de Büro Memur-Sen'in Valilik çalışanlarını kapsadığını, bunun yanında Enerji Bir-Sen, Birlik Haber-Sen, Toç Bir-Sen ve Bayındır Memur-Sen gibi kollarla da diğer kurum ve kuruluşlarda çalışan kamu görevlilerine hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti. Sadece ücret sendikacılığı değil, hizmet sendikacılığını da ön plana çıkardıklarını belirten Hız, millet ve memleket yararına yapılan tüm işlerde her zaman destekte bulunacaklarını ve aksini yapanların her zaman karşısında olduklarını söyledi.

 

 Valilik tüm kurum ve kuruluşların en üst birimidir diyen Vali Güner; "İldeki tüm kurum ve kuruluşlar valiliğimize bağlıdır. Bizler sürekli kurum ve kuruluşların yanındayız. Burada yapılan çalışma ve faaliyetleri yakından takip ediyor, her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Devlet baki, bizler yolcuyuz. Bizler bu şiarla halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi, kalıcı ve güzel eserler bırakmayı hedef edindik. Sizlerden aldığım bilgilere göre şu anda burada hemen her kurumdan çalışanlar var. Sizler bizim dönemimizdeki olumlu yöndeki değişimi ve dönüşümü yakından gören kişilersiniz. Bizler çalışmayı, iş yapmayı ve sonuç elde etmeyi seven biriyiz. Biz halkı seviyoruz. Halkın içinde er almayı onlarla hemhal olmayı seviyoruz. Bizlerin bu gayretlerine sivil toplum örgütleri de destek vermektedir. Bu anlamda Memur-Sen temsilcileri huzurunda tüm sivil toplum örgütlerine teşekkür ederim."dedi.

 

 Ziyaret günün anısına Memur-Sen İl Başkanı Abdülkadir Hız ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Vali Güner'e nostaljik görünümlü radyo takdimi ile sona erdi.