Afyonkarahisar’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında oluşturulan İl Uyuşturucu İle Mücadele Kurulu Ağustos ayı toplantısı yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 Afyonkarahisar’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında oluşturulan İl Uyuşturucu İle Mücadele Kurulu Ağustos ayı toplantısı yapıldı.  

  İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından organize edilen ve Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Uslu başkanlığında gerçekleşen toplantıya 34 kurum amiri katıldı. Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün ve ilgili şube müdürlerinin de katıldığı toplantıda  kurumlar konu ile ilgili kendi sorumluluk alanlarında yapmış oldukları çalışmalar hakkında sunum yaptı. Aylık olarak yapılan toplantıda geçen ayın genel bir değerlendirmesi yapılarak, alınan kararların uygulaması aşamasında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları ele alındı.

  Toplantı sonrası Vali Yardımcısı Adem Uslu Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün refakatinde Toplum Sağlığı Merkezimiz ve içinde yer alan Egzersiz Salonu, Koruyucu Ağız, Diş Tarama ve Eğitim Merkezi (KADTEM) ve Evlilik Öncesi ve Aile Danışmanlık Merkezini ziyaret etti. Dr. Akgün’ den ve birimlerde çalışan personelden uygulamalar hakkında bilgi alan Vali Yardımcısı Uslu, kent için güzel gelişmeler olarak değerlendirilen çalışmalar konusunda beğenilerini dile getirerek emeği geçen bütün personele teşekkür edip kolaylık ve başarı diledi.